lördag 4 december 2010

Bra spel men ny förlust

TAIF:s herrar spelade stundtals bra men förlorade mot Team Kalix IBK med 1-7.
- Vi slarvar och släpper in lite enkla mål, säger Anna Strömberg, assisterande tränare.

Inte heller var TAIF riktigt på tå när matchen startade. Redan efter 16 sekunder tilläts Kalix ta ledningen och efter 1.30 stod det 0-2 i baken.
- Första 3-4 minuterna var vi inte med men resten av första halvlek spelade grabbarna riktigt bra. Synd att vi inte lyckades göra mål.
Trots den siffermässigt stora förlusten så bjöd TAIF på hyfsat spel. Men första poängen låter vänta på sig.
-Både uppspel och anfallsspel fungerade stundtals fint. Det får vi ta med oss, tyckte Anna.
Att Kalix kunde vinna så stort berodde på små misstag och lite slarv i försvarsarbetet.
- Ändå roligt att samtliga femmor kuggade i så bra, menade Anna.
Det lovar gott inför framtiden.
Robin Patomella (11) gjorde TAIF:s mål. Hör syns han tillsammans med Daniel Barry.

17-årige Philip Jonsson gladde och har börjat ta för sig. TAIF:s mål gjordes av ännu yngre, 16-årige, Robin Patomella. I övrigt jämt överlag i TAIF.
Resultat:1-7  (0-2, 1-2, 0-3)
Skott på mål:19-34 (7-10, 7-9, 5-15)