tisdag 10 januari 2012

Fullträffar för Karl och Elias

Älvsbyns unga skidskyttar var i farten den gångna helgen.
Bästa lyckades Karl Tuuri och Elias Hortlund som tävlinganrna både på lördagen och söndagen när Bodens Skidallians anordnade SWE CUP på Pagla skidstadion.

Johannes Hortlund vann lördagens lopp på Pagla.

Elias bror, Johannes, vann lördagens lopp men lyckades sämre med skyttet på söndagen. Bröderna Hortlund tävlar numera för Piteå.

Karls brorsa, Erik, hade också lite missflyt i skyttet. Placeringarna för hans del blev fyra på lördagen och femma på söndagen.

I juniorklassen, herrar 17-19 år, åkte Linus Karlsson upp sig rejält i söndagens jaktstart. Han avancerade från 17:e till åttonde plats i prislistan. Framförallt stämde skyttet bättre andra tävlingsdagen med endast två bom. Under lördagens lopp tappade Linus många placeringar på skjutvallen. Då blev det tyvärr hela sju bom.