måndag 25 juli 2011

Två mål av Mitko när ÄIF vann borta mot Lillpite

Mitko Kabakchiev blev med sina två mål stor matchhjälte när Älvsbyn besegrade Lillpite på bortaplan med 3-1 (1-2) på lördagen.
Därmed hakar ÄIF på Piteå och Infjärden i serietoppen.

Annars var det Lillpite som började klart bäst. Hemmalaget tog också välförtjänt ledningen i matchen genom Jonas Berggren i den 26:e minuten.

Men då klev Mitko Kabakchiev in i handlingen på allvar. Bara två minuter senare kvitterade han efter ett fint inlägg från Peter Lundberg.

I den 31:a matchminuten serverade Anders Sundman bollen till Mitko som satte 2-1 till de grön-vita.
Sedan spelade Älvsbyn övertygande. Matchen avgjordes definitivt när Anders Sundman satte 3-1 med 25 minuter kvar att spela.

Älvsbyn kom till match med en hel del spelare borta ur truppen. Det innebar att mittbacken John Sundman fick stå mellan stolparna.

Men trots en hel del folk på nya positioner lyckades ÄIF få ordning på spelet.

Längst fram oroade Mitko Kabakchiev hemmalagets försvar hela tiden.