söndag 13 mars 2011

AnnaCarin vann både dam- och herrklassen!

AnnaCarin Karlsson, Älvsbyns MS, fortsätter att lämna konkurrenterna bakom sig.
Vid helgens tävlingar i Lycksele, inför storpublik, vann hon både dam- och herrklassen!
Läs AnnaCarins egna ord om och från tävlingen:

"Då var det dags igen och denna gång bar det av till Lycksele och Pon cat Friday en tävling som Lycksele MK tillsammans med sno-x-Kungarna Leif Viklund och Petter Fagerström arrangerade och då kan det inte misslyckas när dom herrarna får ha ett finger med i leken.  Läktarna var fulla med folk och banan var riktigt grym och rolig med mycket snö.
Det var meningen att jag bara skulle köra damklassen men som vanligt nöjde jag mig inte med en klass så jag efteranmälde mig till Herrarnas semi pro Open också. 
Det flöt på riktigt bra och jag vann alla damheaten och i herrklassen kom jag 4:a (efter en tjuvstart vilket är ovanligt för att vara mig). Men jag lyckades bli 2:a och 1:a i kvalen och var då redo för final i båda klasserna, vilket var riktigt stort bara det att ta sig till final bland killarna, det är tufft.


Damfinalen gick och jag fick en kano start och kunde efter 5 varv gå i mål som vinnare.
Sen gick det av bara farten så direkt efter målgång av dam finalen var det bara att köra upp till start igen till semi pro Open finalen, även där fick jag en kanon start och hittade flytet på en gång, jag tänkte då att jag var redan nöjd med att jag hade tagit mig så långt som till finalen.


Helt plötsligt såg jag en vevande svart/vit flagga och insåg att jag gått i mål som vinnare. Den känslan var enorm fy f..n så mäktigt. Hur stort är inte det?


Nu laddar jag med träning till nästa helg då det bär av till Walles och SM deltävling nr 3."