torsdag 21 juni 2012

Sikfors första förlust

För första gången denna säsong fick Sikfors bita i gräset.

Sikfors tog ledningen med 3-0 i första halvlek mot Storfors. Ändå blev det förlust med 3-4 (3-1).
Därmed var Sikfors fösta förlust för säsongen ett faktum - om än aningen snopet.

Hemma på Forsvallen började Sikfors piggt. Första målet kom redan i andra matchminuten genom Anders Olsson.
19 minuter senare utökade Oskar Öhgren till 2-0 och hemmalagets tredje mål satte Lars Ullberg i den 26:e minuten.
Ridå ner för Storfors trodde många. Men ett straffmål precis innan paus gav gästerna energi.
Ytterligare en reducering i den 69:e matchminuten skapade nerv och Sikfors fortsatte att straffa ut sig själva. För med fem minuter kvar fick Storfors återigen lägga upp bollen på elva meter.
Och denna gång hade gästerna flytet och kunde avgöra med tre minuter kvar av ordinarie matchtid.