Här bredsidar Marcus Nyman in Sikfors' sjunde mål i matchen
Två hemmamatcher och 14 (!) mål.
Sikfors besegrade Arjeplog hemma på Forsvallen med 7-3 (3-0) på lördagen.
Det innebär att SSK fortfarande är obesegrade i årets seriespel.
- Ingen bra match men vi vinner, säger Mikael Nilsson, den gamle storspelaren som hoppade in som lagansvarig i Urban Segerlund frånvaro.

Martin Claesson var ockå bra och hamnade i målprotokollet.

Första hemmamatchen besegrade Sikfors Hemmingsmark med 7-2. Andra hemmamatchen blev det 7-3 mot Arjeplog.
Det är 7:kt bra!

Redan i andra matchminuten skruvade Niklas Keil in en hörna direkt i mål. Det satte tonen på matchen och fick Oskar Öhgren att tända till.
Innan paus hade den gode lastbilschauffören kört över Arjeplog och dundrat in två mål till för hemmalaget. Tio minuter efter paus satte han sitt tredje mål.

Men Sikfors slappnade av och Arjeplog tilläts komma in i spelet. Men någon fara för segern var det förstås inte.

Det var heller inte så lättspelat på Forsvallens långa gräs. Dessutom blåste den en del och kom några regndroppar.

Men som sagt, Sikfors dominerade.
Erik Nilsson, Martin Claesson och Marcus Nyman blev övriga målskyttar i hemmalaget.

Sikfors verkar ha kul på planen. Alla förtjänar beröm men ett extra plus till Jocke Norberg och Lars Ullberg i försvaret samt tremålsskytten Oskar Öhgren.