söndag 29 maj 2011

Kung John ledde Sikfors till en kämpaseger mot Munksund

Backen John Nilsson var kung på planen.
Backen John Nilsson och målvakten Markus Öberg var de stora härförarna som ledde Sikfors till seger borta mot Munksund med 1-0 (0-0). För andra matchen i rad höll Öberg nollan.
- Kul att vi kan vinna trots att många spelare saknades, säger Urban Segerlund, tränare.
Målvakten MArkus Öberg hade mycket att göra men höll tätt.

Munksund dominerade stort i första halvlek.
- Vi ägde väl bollen bara 30 procent av tiden. Munksund spelade bra och rullade bollen fint mellan varandra medan vi tjongade.
Men Sikfors lyckades trots Munksunds stora övertag i bollinnehav freda sitt mål. Pausvilan var behövlig. För till andra halvlek vågade Sikfors börja vårda bollen.
- Vi började slå lite pass. Då blev det plötsligt annorlunda, säger Segerlund och skrattar.
Henrik Fahlman är teknisk och skruvade in matcvhens enda mål direkt på hörna via en motståndarback.

Sikfors fick också en drömstart på halvleken när Henrik Fahlman skruvade in en hörna via en Munksundsspelare.
Anton Johansson Närvä en av många kämpar i Sikfors.

Sedan krigades sig verkligen Sikfors till sig segern. Laget visade verkligen moral när det som bäst behövdes.
Niklas Jonsson skötte sina uppgifter som defensiv mitfältare väl.

Backen John Nilsson var planens bäste spelare.Även målvakten Markus Öberg storspelade.
Men det var många i Sikfors som visade kvaliteter i andra halvlek.
Petrus Johansson skapade en få av få målchanser för Sikfors i första halvlek.

Segern mot Munksund var en riktig skalp. Den togs dessutom men en man mindre på planen i slutminuterna sedan Anton Johansson blivit utvisad för vårdslöst spel.
Nu leder Sikfors serien. Visserligen med två matcher fler spelade än Alter/Sjulsmark.