måndag 30 augusti 2010

Peter fyra i moutainbike

Nu då slutet av cykelsäsongen på vägarna närmar sig sitt slut så deltog 7st Nybycyklister i helgens Mountainbikelopp som genomfördes i skogarna kring Råneå.
Det var ca 25st deltagare från klubbar i Norrbotten och de flesta körde långa loppet som mätte 41 km på varierad terräng, allt från grusväg, stig till ren skog.
Ett mycket kul och jobbigt lopp där de cyklister som mestadels cyklar väg hade det lite svårare i skogen där det blev "stökigt" att ta sig fram.
Peter Lundbäck och Rikard Larsson hade bästa tekniken i skogsterrängen av alla oss "röda" åkare. Peter slutade bäst av oss Nybyare med en 4:e plats.
Åt "omöjlige" och otroligt vältränade Daniel Dyrander CK Laponia (Gällivare) fanns inget att göra, han vann loppet i överlägsen stil.
Joel Lindbäck Nybyns IK, 10 år, genomförde också sitt första cykellopp någonsin. Han cyklade fint igenom den korta sträckan 21 km och blev 4:a.
Han tyckte det var jobbigt men också mycket kul.
Nybyarnas placeringar: 4. Peter Lundbäck 5.Stefan Lindbäck 6.Rikard Larsson 8.Per Nilsson 9.Magnus Häggström poch 11 Johan Boldrup.