måndag 31 januari 2011

Snöplig förlust för TAIF:s herrar

Efter 9:15 in i den andra perioden gjorde Stefan Edman 2-1 för Tväråselet i bortamatchen mot Kiruna AIF.
- Då kändes det som om vi skulle fixa det, säger spelande tränaren Roger Nyström.
Men det blev en snöplig förlust med 2-4 sedan Kiruna satt sista målet i tom bur.
TAIF var nära att få jubla. Laget hade ledningen med 2-1 men föll mot Kiruna AIF.

Tväråselet har sannerligen inte marginalerna på sin sida.
- Vi spelade bra. Det kändes så onödigt att tappa poäng, tycker Nyström.
Återigen släppte TAIF in första målet i matchen.
- Kanske satt resan i ben och huvud, säger Nyström vars lag startade färden upp till Kiruna redan klockan 05.30 på söndagsmorgonen.
Men sedan repade TAIF mod. Efter mål av Viktor Lundström och Stefan Edström var TAIF i ledningen i mitten av den andra perioden.
Men TAIF lyckades inte bevara övertaget.
-Det blev en snöplig förlust.
TAIF tog ut målvakten i slutet och toppade med sex utespelare. Chanser fattades inte.
- Vi hade en hel del skottlägen men tyvärr så  bommade vi.
Istället kunde Kiruna AIF avgöra i tom kasse.
Bäst i TAIF var målvakten Adam Storm. I övrigt gjorde resten av laget en godkänd insats.