måndag 3 september 2012

Femman nästa för Älvsbyn

Här reducerar Olle Sundqvist till 1-2. Men närmare än så kom aldrig Älvsbyn.

Olle Sundqvists reducering i den 84:e minuten kunde inte hjälpa Älvsbyn i det viktiga bottenmötet mot Lillpite. Det blev förlust med 1-2 (0-1) hemma på Älvåkra. Resultatet innebär att Älvsbyn spelar i division fem nästa år.

Det som präglat säsongen fortsatte i mötet mot Lillpite. Älvsbyn hade inte marginalerna på sin sida.

Efter att ha tappat kommandot under senare hälften av första halvlek kom Älvsbyn ut efter paus med en bättre bestämdhet. Hemmalaget fick också en straff och ett gyllene läge till kvittering i den 59:e matchminuten.

Men annars så säkre straffläggaren Jonas Berg sköt högt över. Istället kunde Lillpite utöka till 0-2 åtta minuter senare.

För Älvsbyn fanns bara en sak att göra - gå på offensiven. Laget satte också press på gästerna. Men närmare än Olle Sundqvist reducering kom alltså aldrig Älvsbyn.