Dålig första halvlek blev Älvsbyns fall

Anders Sundman var en de bättre
spelarna i Älvsbyn.

Älvsbyn hade chansen att ta in på lagen ovanför nedflyttningsstrecket.
Men en dålig första halvlek i helgens bortamatch mot Öjebyn förstörde segerchanserna. Det blev förlust med 1-4 (0-3).

Matchen inleddes trevande och chansfattigt. Men efter dryga kvarten tog Öjebyn tag i taktpinnen. Ledningsmålet kom i matchminut 27 efter ett hårt skott av Mattias Hällgren.

Bara sex minuter senare kom Öjebyns andra mål signerat Patrik Jonsson och i den 38:e minuten gjorde hemmalaget 3-0 genom André Öhlund på ett inlägg.

Öjebyn hade bud på fler mål men Älvsbyns duktige målvakt Johan Nilson höll siffrorna nere.

4-0 gjorde Andreas Olvosson på hörna. Älvsbyns tröstmål gjordes av Jonas Berg med sex minuter kvar att spela.

Målvakten Johan Nilsson, mittbacken Jonas Berg och innermittfältaren Anders Sundman (som även spelade forward) bäst i Älvsbyn.