torsdag 16 september 2010

Snygg avslutning för Nybyn

Greger Sundman, tränare, och hans Nybyn avslutade säsongen med ännu en seger. Denna gång borta mot Luleå SK.
Nybyn, som redan säkrat avancemang till division fem, avslutade säsongen på bästa sätt.
Seger borta mot Luleå SK 4-2 (1-0).
Trots den för serien betydelselösa matchen så verkade det inte vara något fel på tändningen hos de gul-blå. Nybyn drog på sig tre gula kort!
Två redan i inledningen av drabbningen genom Mitko Kabakchiev och Simon Häggström. Det tredje gula kortet fick Fredrik "Freud" Johansson i andra halvlek.
Efter 32 minuters spel visade dock Mitko andra kavliteter när han gjorde 1-0.
Efter paus avgjorde Nybyn matchen med tre mål på tolv minuter. Mitko svarade för 2-0 i den 72:a matchminuten. Två minuter senare utökade Anderas Eriksson till 3-0.
Nybyns fjärde mål gjordes av Fredrik "Freud" Johansson i den 84:e.