lördag 11 september 2010

"Önskar säsongen var längre"

John Sundman gjorde 6-0 sittande.
Mittbacken John Sundman har blivit rena måltjuven. I segermatchen mot Munksund, 6-0 (3-0), gjorde han två mål.
- Nästan så man önskar att säsongen var längre, säger John.
Då tänker han inte bara på sina mål utan Älvsbyns fina höstform.

Och kanske infrias Sundmans önskan. Älvsbyn jagar andraplatsen i serien som kan ge kvalplats (det beror på resultaten i övriga serier). Då förlängs säsongen automatiskt.
De grön-vita har bjudit på fantastiskt fin fotboll efter sommaruppehållet. Och trenden fortsätter.
Älvsbyn gav inte Munksund skuggan av en chans.
- Vi har bra flyt i laget, konstaterar Mats Andersson, tränare.

Mats Lundström inledde målskyttet.
Redan i 12:e minuten gav Mats Lundström Älvsbyn ledningen.
- Vi fick in några bollar tidigt och sedan rullade det på.

Tommy Öhman jublar efter sitt 2-0-mål.
2-0 gjorde 16 minuter senare av Tommy Öhman som kom runt på högerkanten. Hans inlägg gick i mål sedan bollen touchat en Munksundsback vilket ställde målvakten Mathias Salestedt helt.
Därmed konfirmerade Öhman sin fina målform.

Viktor Lundström utökade till 3-0 på detta friläge.
Tredje målet gjorde av Viktor Lundström tre minuter före halvtidsvilan när han kallt rullade bollen förbi nämnde Salestedt sedan han kommit helt fri.
- Offside, tyckte Salestedt.
Efter paus fortsatte Älvsbyns dominans.

John Sundman nickade in 4-0.
Då klev backen John Sundman upp i banan.
Först nickade han in 4-0.

Mitko Kabakchiev fälls...
Sedan utökade Peter Lundberg till 5-0 på straff sedan Mitko Kabakchiev fällts innan Back-John sittande, efter en tilltrasslad situation, kunde göra 6-0.

...Straffen satte Peter Lundberg säkert i mål.
Älvsbyn har häng på andraplatsen. Och håller formen i sig så är placeringen inte omöjlig.