måndag 3 september 2012

Markus Nyman räddade poäng för Sikfors

Sikfors fortsätter att ta poäng. På fredagskvällen klarade laget 2-2 (1-1) hemma mot serietvåan Svensbyn sedan Markus Nyman kvitterat i den 88:e minuten.

Det var på fasta situationer som målen kom. 1-0 till Sikfors satte Johan Jonsson på straff sedan Markus Nyman blivit fälld. Sedan kvitterade gästerna på en frispark.

Tolv minuter in i andra halvlek tog Svensbyn ledningen genom Anders Jonsson på en hörna som han slog direkt i mål. Men Sikfors gav inte upp. Och kvitteringen kom välförtjänt. På ett långt inkast av Victor Lundberg kunde Markus Nyman rädda en poäng åt hemmalaget.

Markus Nyman låg alltså bakom båda målen för Sikfors. Han förtjänar ett stort plus liksom backen Victor Lundberg samt mittfältarna Niklas Jonsson och Johan Jonsson.