lördag 31 mars 2012

En finalseger, silver och ett bons till ÄMS

Petter Nårsa Moskosel i Cross Pro Open
Vid lördagens  SM  i Söskotercross fortsatte Älvsby Motorsällskaps framgångar.
Marcus Lundgren
I klassen  Cross Pro Stock segrade Marcus Lundgren även om inte dagens finalserie var något att lägga till som det bättre i tävlingsväg, en 7:e, 3:e och slutligen en fjärdeplats renderade ändå till att ta slutsegern i SM.
Marcus Lundgren
Där en trött och sliten Marcus berättade att han varit spänd under hel tävlingens gång och att det där lilla extra inte riktigt fanns. Men när hans far signalerade utmed banan att det räckte att komma på en 4-5 plats, så körde han för att hålla postionen in i mål.
Anna-Carin Karlsson körde omkull
I klassen Cross Damer fick vi se hemmaföraren och eldsjälen till en SM final på hemmaplan Anna-Carin Karlsson göra ett dåligt vägval över ett hopp som slutade med att hon körde omkull, och att hennes uppkörning i 3 finalen till en 1:a plats helt spolierades.
Anna-Carin Karlsson
Men med utgångspungt till det fina körandet i SM serien under säsongen blev det ändå en 2:a plats i klassen. Efter segraren Marica Renheim från Lima och med klubbkomisarna Elin Öhman på en 3:e plats och Matilda Johansson på en 4:e plats.
Mathias Johansson i Cross Pro Open
Två tävlingsdagar avslutades därmed på Högheden och en välförtjänt Sverigecup bankett på Forum avslutar en tävligshelg och serien på ett utmärkt sätt.
Tok Lasses före festen
Dessutom vem vet vad som hände med Lars "Tok Lasses" Lundberg:s hår och skägg före festen, det hotades med färgning m.m. hos en proffsfrisör..

Text och Foto: Sterling Nilsson

Slutresultat Final SM snöskotercross (Klicka på klass)
Cross Pro Damer
Cross Pro Stock
Cross Pro Open

Bilder