måndag 23 januari 2012

Viktor visar fin form

Älvsbykillen Viktor Brännmarks fina form håller i sig. En plats i det svenska JVM-laget är nära.

Under lördagens tävling, Storforsloppet över 13,2 km dubbeljakt, vann Viktor Brännmark, som numera tävlar för Bodens BK, överlägset i klassen H19-20.

Inför skidbytet efter 6,6 km klassisk åkning, kom tre åkare in samtidigt. Det var Viktor Brännmark, Johan Häggström och Martin Bergström och de följdes ut ur stadion när fristilsdelen påbörjades.

Vid målgång hade Viktor tagit en överlägsen ledning över tvåan Martin Bergström och trean Johan Häggström. Ett skönt kvitto på att formen finns.

Nu närmast väntar distansen (15 km fristil) på SM och juniorcup i Örnsköldsvik där båda är JVM-uttagningsgrundande.