torsdag 20 oktober 2011

Bra match men snöplig förlust

Johan Grönlund blev målskytt mot Överkalix men ÄIF åkte på en snöplig förlust mot Överkalix (Arkivbild).
Älvsbyn förde spelet och var på väg mot årets första seger. Med bara åtta minuter kvar av matchen hemma mot Överkalix var ställningen 2-2.
Men när alla väntade på ett ledningsmål för Älvsbyn gjorde Överkalix 2-3 och vann sedan tillställningen med 2-5 (1-1, 1-1, 0-3).

Älvsbyn kom till spel med fem B-juniorer. Ungdomarna tog chansen och visade framfötterna.
Laget studsade tillbaka på ett imponerande sätt efter premiärförlusten mot Asplöven med 3-18.

Mot Överkalix var Älvsbyn det bättre laget och vann skotten med 46-33. Framförallt dominerade hemmalaget den andra perioden och kunde med lite tur ha avgjort matchen.

Älvsbyns mål gjordes av Martin Lundqvist och Johan Grönlund.

Bland många duktiga älvsbyspelare utmärkte sig talangfulle backen Petter Berg lite extra. Han har potential att bli riktigt bra.