onsdag 16 februari 2011

Martin stoppade sina forna lagkamrater i Älvsbyn

Älvsbyn öppnade bra. Men i motståndarmålet stod förre ÄIF-målvakten Martin Öhlund. Han stoppade alla puckar utom en.
Därför blev det förlust för Älvsbyn i onsdagens hemmamatch mot Stil med 1-4 (0-1, 0-2, 1-1).
Rickard Sundkvist var en av dem som försökte överlista duktige MArtin Öhlund i Stils mål.

- Martin var duktig. Som vanligt, tyvärr för oss, säger Peter Öhlund, tränare i Älvsbyn.
Första perioden skapade Älvsbyn tryck i Stils zon men lyckades inte överlista mål-Öhlund.
- Spelmässigt såg det bra ut, säger tränar-Öhlund.
Men som så ofta i hockey när målen uteblir så var det motståndarlaget Stil som kunde ta ledningen innan första pausvilan.
I andra försökte ÄIF-spelarna jaga ikapp och brast i tålamod.
- Spelarna ville för mycket, missade i markeringarna och lyckades inte riktigt i sina prestationer.

Det ledde till att gästerna kunde gå ifrån målmässigt till 0-3.
I sista ryckte hemmalaget upp sig en aning. Men var aldrig riktigt nära att gå ikapp.
Älvsbyns mål gjordes av ettrige Emil Bergström, lagets "Gattuso". Han var också den enskilt bäste spelaren.
Till Älvsbyns försvar ska sägas att laget saknade en hel del spelare, inte minst backar. Några spelade också halvskadade.
Nedan kan ni se ett bildspel från matchen.
TEXT: TONY BERGLUND